زانوبند طبی

زانوبند طبی

زانوبند طبی

Blog Article

سیستم گردش خون اکسیژن و مواد مغذی را به اندام‌های مختلف بدن می‌رساند و دی‌اکسید کربن و مواد زائد آن‌ها را می‌گیرد. خون تازه و غنی از اکسیژن از طریق شریان‌ها به سراسر بدن می‌رود و خون فاقد اکسیژن از طریق مجموعه‌ای از وریدهای مختلف به قلب برمی‌گردد.

به طور کلی کمربندهای طبی به سه دسته انعطاف‌پذیر، نیمه سخت و سخت تقسیم می‌شوند. کمربندهای طبی سخت معمولاً برای موارد متوسط تا شدید درد و/یا بی‌ثباتی مانند کمک به بهبود شکستگی‌های ستون فقرات یا پس از عمل جراحی کمر استفاده می‌شوند.

محدود کردن حرکات و وضعیت‌های دردناک نیز می‌تواند به بهبود آگاهی از موقعیت بدن (حس عمقی) کمک کند. این روند به فرد اجازه می‌دهد تا به طور آگاهانه وضعیت بدن را برای بهبود سلامت کمر خود تغییر دهد.

اما می توان با تدابیر مختلفی این آسیب را تا حدی کاهش داد. بعد از شکستگی مدت زمانی را برای التیام باید به استراحت گذارند و استفاده از کمربند طبی از اصلی ترین اصول درمان برای این شکستگی می باشد.

انواع پیش‌ساخته یا آماده مصرف به راحتی در دسترس هستند و نیازی به فیت کردن و قالب‌گیری ندارند.

متخصصین مراقبت‌های بهداشتی معمولاً کمربند طبی را برای استفاده کوتاه مدت توصیه می‌کنند.

در بدن به طور معمول سه بخش اصلی ستون فقرات وجود دارد که با نام های گردن، کمر و سینه آنها را می شناسیم. وظیفه اصلی ستون فقرات محافظت از نخاع در برابر فعالیت های سنگین و ضربات می باشد. اگر ستون فقرات به هر دلیل آسیب ببیند زندگی فردی به طور کلی دچار مشکل می شود.

استفاده از کمربند لومبوساکرال با ایجاد راحتی به شما کمک می کند و با کاهش فشار روی ستون فقرات، درد شما را کم می کند و همچنین باعث بهبود سریع اسپوندیلیت، اسپوندیلوز لومبوساکرال و غیره می شود. کمربند لومبوساکرال همچنین می تواند کیفیت زندگی بیمار را بهبود ببخشد.

برخی دیگر از رفرنس مقاله انواع کمربندهای طبی نیز به صورت سفارشی برای بدن فرد قالب‌گیری و ساخته می‌شوند.

همچنین اگر جراحی رگ واریسی انجام داده‌اید، پزشک ممکن است برای کمک به کاهش تورم و همچنین برای حفظ موفقیت جراحی، جوراب‌های واریس را برای پوشیدن بعد از عمل تجویز کند.

پوشیدن به مدت زمان تعیین شده: جوراب‌های واریس باید به مدت زمانی که توسط پزشک تعیین شده است پوشیده شوند. این ممکن است به صورت مداوم یا به مدت محدود در طول روز باشد.

چنانچه پزشک استفاده از کمربند طبی را توصیه نمی‌کند، بیمار نیز باید از این توصیه پیروی نماید.

استفاده از کمربندهای طبی معمولاً به صورت کوتاه مدت توصیه می‌شود. اعتقاد بر این است که استفاده از کمربند طبی طولانی‌تر از مدت زمان توصیه شده در آتروفی عضلات و وابستگی نقش دارد.

برخی پزشکان نگران این موضوع هستند که استفاده بیش از حد از این کمربندهای طبی سبب شود تا برخی از عضلاتی که ستون فقرات را تثبیت می کنند ضعیف شوند و به مرور تحلیل بروند و این اتفاق جالبی نیست.

Report this page